Varm mottakelse av ny teknolgi

Salmon Group-nettverket er en viktig del av Manolin sin road trip til oppdretterne, og der blir de godt mottatt!

Gründerne i Manolin er godt i gang med sin annonserte road trip til oppdretterne for å komme tett på der det skjer. De vil gjerne høre oppdretternes historier og lære mer om hva som er viktig i folks hverdag når de kontinuerlig utvikler sitt «luseverktøy».

De kommuniserer fra turen i alle kanaler og blir godt tatt imot på veien. Hittil har de blant annet besøkt Kvarøy Fiskeoppdrett, Selsøyvik og Salmonor fra Salmon Group-nettverket, som også blir godt fremhevet i Tekfsk sin artikkel Her oppdaterer han gündernes luseverktøy.

– Det har vært helt utrolig så langt. Vi setter stor pris på å høre folks historie, og fortelle vår. Det er helt uvirkelig, vi sitter i teltet vårt midten av Norge og har både internett og Facetime, og kan jobbe og snakke med folk over hele verden, sier John Costatino til Tekfisk i artikkelen.

Høyt tempo på utviklingen til oppdretternes fordel

Salmon Group har jobbet med Manolin helt fra starten, de ble del av Hatch-nettverket for bare noen måneder siden. Læringskurven har vært bratt, og tempoet på utviklingen har stått i stil.

Aksjonærene i Salmon Group-nettverket fikk også en presis og spennende innføring av gründerne selv, da Manolin presenterte verktøyet på vår årskonferanse i mai. Våre aktører er nysgjerrige på ny teknologi som kan forbedre og drive næringen fremover, og har med glede bistått med viktig kunnskap for å utvikle Manolin sitt verktøy.

Les mer om verktøyet og vårt samarbeid med Manolin i denne artikkelen på Kyst.no «Lusetall i ny innpakning – Sanntidsdata kan gi mer korrekt behandlingsmetode«.

Vil du følge Manolin på turen? Følg dem på Facebook, Twitter og LinkedIn for å lese daglige oppdateringer og blog poster.

Utvikling av programvaren kan like godt gjøres fra campen! Foto: Manolin
SE FLERE NYHETER