Personvern

Salmon Groups Personvernerklæring

Personvern salmongroup.no – personvernerklæring

Salmon Groups Personvernerklæring / salmongroup.no

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Salmon Group samler inn og bruker personopplysninger og informasjonskapsler (cookies). Målet er å gi deg overordnet informasjon om vår behandling av personopplysninger og informasjonkapsler.
Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin når du besøker en nettside. Denne kan hentes av nettleseren for ulike bruksområder. På dette nettstedet brukes det til følgende:

  • Analyse av hvordan nettstedet blir brukt
  • Brukertilpasset innhold, basert på bruksmønster

Vi kan samle inn følgende informasjon: Kontaktinformasjon, demografisk informasjon, preferanser og annen informasjon som er relevant.
Dette nettstedet benytter både egne og tredjeparts informasjonskapsler.

Informasjonskapsler lagres på din datamaskin
Dersom du ikke ønsker at det skal lagres informasjonskapsler på din datamaskin, kan dette endres i din nettleser. Det er også mulig å fjerne kapsler som allerede har blitt lagret i din nettleser. Nøyaktig hvordan du gjør det avhenger av hvilken nettleser du bruker. Vær klar over at enkelte hele eller deler av nettstedene du besøker gjerne ikke vil fungere dersom du blokkerer informasjonskapsler i din nettleser.
Dersom du har spørsmål om hvordan informasjonskapsler brukes på dette nettstedet, er du velkommen til å kontakte oss. > mailto:post@salmongroup.no

Hva vi gjør med informasjonen vi samler inn
Vi trenger denne informasjonen for å forstå dine behov og gi deg en bedre service, og særlig av følgende grunner:
Vi kan bruke informasjonen til å forbedre våre produkter og tjenester. Vi kan bruke informasjonen til å tilpasse nettsiden etter dine interesser.
Vi er forpliktet til å sikre at informasjonen som flyter, behandles forsvarlig. For å hindre uautorisert tilgang eller videreformidling, er passende fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer på plass for å beskytte og sikre informasjonen vi samler inn.
Opplysningene vi samler inn behandles i avidentifisert og aggregert form, dvs. på en måte som gjør at de ikke kan spores direkte til hver bruker.

Skriv til oss post@salmongroup.no
Besøk oss på Marineholmen, Merkantilen
Thormøhlensgate 53 D, 5006 Bergen.