Solid fagsjef på plass

Torgun Gjefsen er ansatt som fagsjef hos Salmon Group. Gjefsen er veterinær og har i tillegg utdanning innen økonomi og juss. Hun kommer til Salmon Group fra stillingen som «Lead auditor» hos DNV GL.

Bred erfaringsbase
Torgun har erfaring fra fiskeoppdrett både i Norge og på Færøyene, og i løpet av karrieren har hun også vært innom mattilsynet, fiskeridirektoratet og Gjensidige forsikring. De siste årene har hun jobbet med revisjoner innen sjømat spesielt og næringsmidler generelt. – Jeg er godkjent for å revidere innen ISO standarder samt spesifikke standarder for oppdrettsnæringen som ASC Salmon og Global GAP. Fremover ønsker jeg å benytte kompetansen min innen fiskeoppdrett, og ønsker å kunne være med på å finne forslag til løsninger på noen av de spørsmålene som finnes i bransjen i dag, sier Torgun.

En dyktig og godt likt fagperson
Torgun er godt kjent blant mange av aksjonærene i Salmon Group etter å ha vært brukt både som kursholder og i forbindelse med revisjoner. – Torgun Gjefsen har jobbet med flere av oppdretterne i vårt nettverk, hun er en svært godt likt fagperson som har mye integritet. Hun oppfattes som streng, men rettferdig ute hos våre aksjonærer, sier Solveig Willis, som er kvalitetssjef hos Salmon Group.

Kinderegg og vel så det
– Da vi lyste ut stillingen som fagsjef ønsket vi oss svært mye fra en og samme person. Det er flott å se at denne personen faktisk finnes og at hun har ønsket å bli en del av vårt lag, sier Anne-Kristine Øen, administrerende direktør i Salmon Group. Vi ser frem til å ønske Torgun velkommen til oss fra første september.

Salmon Group får ellers Nils Aadland på plass som ny samfunnskontakt fra første juni. Maria S. Fløisand begynner i stillingen som kommunikasjonssjef første august.

SE FLERE NYHETER