Salmon Group på Antikorrupsjonskonferansen

Tradisjonen tro deltok Salmon Group på Antikorrupsjonskonferansen, arrangert for åttende gang av Transparency International Norge, Økokrim, Advokatfirmaet Selmer og Kvamme Associates 9. og 10. juni i Oslo. 

I en årrekke har Salmon Group vært stolt medlem av Transparency International Norge, for å være tett på utviklingen innenfor anitkorrupsjonsarbeid nasjonalt og internasjonalt. Vi er bevisste på vårt ansvar for å forebygge og bekjempe korrupsjon gjennom vårt arbeid. Oppdrettsnæringen er del av en internasjonal verdikjede som kan åpne for gråsoner og etiske problemstillinger. Derfor må vi gjennom vårt arbeid med kunder, leverandører og andre relevante tredjeparter ha et særlig fokus på krav, dokumentasjon, oppfølging og åpenhet.  

På konferansen var det representanter fra norske myndigheter, fageksperter og formidlere av sterke historier. Blant annet en varsler i Airbus-saken og en av journalistene som var med på dekningen av avsløringssaker som «Pandora Papers» og «Luanda Leaks». Disse sakene er en påminnelse om at selv om verden har bevegd seg fremover, så har vi langt igjen.

Vi tar med oss kunnskapen tilbake til våre arbeidsprosesser og fortsetter å forbedre disse!

SE FLERE NYHETER