Rykende ferske Seafood trainee’s på besøk til Salmon Group i dag

NCE Seafood Innovation Cluster hadde oppstart av kull 2 i sitt trainee-program onsdag denne uken og Salmon Group møtte de ferske studentene i dag for å fortelle om nettverket og vårt fokus på bærekraft, samfunnsansvar og omdømmebygging, både i nettverket så vel som i næringen.

 

Årets tranineeprogram har fått på plass 26 motiverte studenter som skal følge et ettårig program, som inkluderer arbeidserfaring i en sjømatbedrift og parallell deltakelse på 4 samlinger frem til og med våren 2018.

På første samling, som altså pågår nå, besøker studentene NCE Seafoods Innovations partnerbedrifter – SalmonBreed, Cargill, Marine Harvest, Grieg Seafood og Salmon Group – med formål om å gi et innblikk i hele verdikjeden innenefor genetikk, fôr, produksjon, salg og marketing. Til slutt på denne samlingens program står besøk på Blom Visningsanlegg og Norges Fiskerimuseum, samt klyngens forskningspartnere og Fiskeridirektoratet.

Salmon Group takker for et veldig hyggelig møte med morgendagens helter i fremtidens viktigste næring! Vi  ønsker både trainee’ene og NCE Seafood Innovation Cluster lykke til med et spennende program!

Morgendagens helter i havbruksnæringen. Fremtiden ser lys ut! Foto: Salmon Group
Foto: Salmon Group

 

SE FLERE NYHETER