Roadtrip og revisjon

Vi fortsetter våre aksjonærbesøk og blir svært godt tatt imot hos alle våre selskap. Denne uken fikk vi strålende vær med oss da vi besøkte flere av våre selskap på Bømlo. Å utføre revisjon i slikt vær, er heller ikke dumt!

 

Friskt fokus på Bømlo
Onsdag hadde vi en flott dag sammen med tre generasjoner Eidesvik hos Eidesvik Laks og Eidesvik Settefisk. Det er kjekt å se hvordan selskapene utvikler seg i takt med næringen, og at det satses friskt på ny teknologi som sikrer bærekraftig oppdrett.

Torsdag besøkte vi Fylkesnes Fisk og hadde gode samtaler rundt bordet om utfordringer og muligheter, i et historisk perspektiv og om fremtidens havnæring. Det er alltid hyggelig å treffe flere generasjoner eiere og å slå av en prat med de som jobber på båtene og anleggene.

Gode historier om havbruk gjennom førti år er viktig å ha med seg inn i fremtiden og legger et godt grunnlag for samtaler og diskusjon om de utfordringer næringen står ovenfor i dag. Takk for oss, Bømlo!

Revisjon hos Lingalaks
Torsdag var det også topp stemning under revisjon på Nebbo hos Lingalaks. Her har de sterkt fokus på kvalitet og kontroll som sikrer gode vilkår for fisken og miljøet. Også her har de det gøy på jobb, og det er ikke minst viktig!

Se flere bilder på vår Facebookside. Følg, lik og del gjerne!

SE FLERE NYHETER