Laksefarget omsorg fra Salmon Group

Bli med på nettverkets strikkedugnad for å synliggjøre at sammen gjør sterk.

Fredag 31.august kickstartet SG-administrasjonen strikkedugnaden i SG-nettverket!  Vi oppfordrer alle våre aksjonærer til å bli med på en dugnad som varmer og gir gjensidig glede.

Med iver og entusiasme kastet administration seg inn i arbeidet med å strikke oransje skjerf til Kirkens Bymisjon, og det årlige ut-av-kontoret-møte ble i ytterligere grad et møte med mening.

Torgun er sjefsstrikkeren i nettverket, og bistår med instruksjon og inspirasjon.

Kirkens Bymisjon er tildelt årets TV-aksjon, men Bymisjonen har har helt siden 1855 jobbet for at alle mennesker skal oppleve respekt, rettferdighet og omsorg, uansett religiøs og kulturell bakgrunn, seksuell legning, livssituasjon eller livssyn. Hvert år kjører de i gang «oransje skjerf»-aksjonen sin.

I tillegg til å være en fysisk gave til en som fryser, skal skjerfene minne folk om at det lever mange mennesker i byen som trenger å kjenne varme og inkluderende fellesskap. Det oransje skjerfet er til mennesker som fryser, til mennesker som vil vise sin solidaritet med mennesker som fryser og som opplever utenforskap, og til mennesker som vil vise sitt ønske om et varmt og inkluderende samfunn.

Stor dugnadsånd i nettverket

Selskapene i SG nettverket viser hele tiden hvor engasjerte de er i lokalsamfunn og for fellesskapet, og Kirkens Bymisjons årlige strikkedugnad er helt i tråd med dugnadsånden. Nettverket er godt kjent med at man står sterkere sammen, og dette harmoniserer godt med Bymisjonens kampanje «Mindre alene sammen».

Stolt over første stripe i skjerfet. Det viser seg at det er med strikking er som det er med sykling!

Bli med!

Utfordre kolleger i til å bli med! Strikk ett, strikk flere, strikk ut frustrasjon eller strikk deg glad. Strikk et skjerf hver, strikk et sammen. Dette er forbausende enkelt og kjekt og det er ikke umulig at det kan vekke konkurranselysten selskaper i mellom.

Garn og oppskrift får du hos alle som selger garn, både i fysiske – og i nettbutikker. Følg lenken under for å finne ut mer. Står du fast i strikkingen, ta gjerne kontakt med Salmon Groups egne strikkeekspert, Torgun Gjefsen.

Del bilder med oss

Ta bilder av strikkeaktiviteten og send gjerne til oss på post@salmolngroup.no, så deler vi i våre kanaler. Og merk gjerne bilder med #laksefargetomsorg og #salmongroup når dere poster i sosiale medier.

Vil du vite mer om Kirkens Bymisjon og «oransje skjerf»-kampanjen? Oppskrift og historien bak finner du her.

SE FLERE NYHETER