Gleder seg til nye utfordringer – blir fortsatt i vårt nettverk

Solveig Willis som har jobbet i Salmon Group i syv år, starter 1.januar 2018 som forretningsutvikler hos Pixelwerk. Vi takker Solveig for hennes store engasjement og innsats for nettverket og gratulerer samtidig Pixelverk som får en dyktig og kunnskapsrik kollega i sitt team.

 

Pressemelding fra Pixelwerk:

Solveig Willis går fra Salmon Group til Pixelwerk – Vil effektivisere havbruksnæringen

Når Florø-bedriften Pixelwerk går fra konsulentselskap til å bli et rent produktselskap, er Solveig Willis med på laget. Hun blir en viktig ressurs når de skal levere en skreddersydd, skybasert totalløsning til havbruksnæringen. De har tidligere utviklet et internkontroll-system for Salmon Group, og det er dette systemet de nå skal videreutvikle og gjøre tilgjengelig for hele næringen.

– Havbruksnæringen er en strengt regulert bransje med store krav til registrering, internkontroll og dokumentasjon. Nå har de digitalisering i fokus, og dette behovet vil vi møte med et skreddersydd verktøy til bransjen. Systemet vil effektivisere og endre måten havbruksnæringen jobber på, sier daglig leder i Pixelwerk, Nicolas Iannone.

Solveig Willis har 30 års erfaring fra oppdrett- og havbruksnæringen. Hun har de syv siste årene jobbet i Salmon Group, en nettverksorganisasjon for oppdrettsbedrifter, og går fra stillingen som kvalitetsleder til forretningsutvikler i Pixelwerk.

– Det er veldig spennende å få være med på dette. Jeg har jobbet i oppdrettsnæringen siden1986, og tar med meg erfaring fra hele næringskjeden til den nye jobben. På den måten kan jeg yte god support til både de som skal utvikle programmet og de som skal bruke det, sier Solveig Willis.

– Hun kjenner næringen fra innsiden, og vet hva som må til for å skape et brukervennlig verktøy. Det er viktig at det passer for både røkteren på merdkanten og ledelsen på kontoret, sier Nicolas Iannone.

Pixelwerk har også forsterket utviklerteamet sitt med unik kompetanse. Framover vil de konsentrere seg fullt om produktet for havbruksnæringen.

For spørsmål:
Nicolas Iannone: 408 31 874/ nicolas@pixelwerk.no
Pixelwerk hjemmeside.

SE FLERE NYHETER