Engasjerte røktere

Salmon Groups første Røktersamling for hele nettverket gikk som kjent av stabelen i forrige uke, og det med brask og bram! Samlingen var fulltegnet lang tid i forveien, det var venteliste, det var spenning og forventninger i luften og vi kan trygt melde om god stemning og godt utbytte for alle deltakere, både faglig og sosialt.

Formålet med Røktersamlingen er å være en møteplass på tvers av nettverket, som kan by på god miks av faglig påfyll, deling av erfaringer fra hverdagen og beste praksis og ikke minst med stort fokus på den sosiale dimensjonen.

I en travel hverdag får man ikke alltid anledning til å snakke med andre om utfordringer og dilemmaer som kan oppstå på jobb, og det er kjekt å se hvordan Røktersamlingen ble omfavnet og nyttet som en arena for å bygge relasjoner, lufte utfordringer, identifisere problemstillinger og dele erfaringer.

På programmet var det faglige innlegg både fra nettverkets selskaper og relevant ekstern ekspertise, samt innlegg fra administrasjonen om tema som står øverst på agendaen til enhver tid. Det var ingen tvil om at problemstillingene engasjerte og var gode tema for dialog og workshop.

Det faglige programmet inkluderte bla.:

  • Bruk av rensefisk sett fra merdkanten v/Kristoffer Karstensen, E.Karstensen Fiskeoppdrett (SG)
  • Fiskevelferd – hva gjør vi og hva er viktig fremover v/Torgun Gjefsen (SG)
  • Er det viktig hvordan vi kommuniserer intern og eksternt? v/Maria Schütz Fløisand (SG)
  • Pink Fish – Digg og sunn mat i hovedrollen v/Camelia Frost Nielsen, Pink Fish Bergen
  • Fôr og fôring i en travel hverdag v/Sofie Remø, Havforskningsinstituttet
  • Hygiene i hverdagen – Finnes det en standard? v/Siri Ørstavik, Lingalaks
  • Er dokumentasjon viktig da? v/Torgun Gjefsen

Vårens vakreste eventyr 2019

Vi fikk plass til 30 deltakere på denne samlingen, og vi har allerede startet planleggingen av det som blir vårens vakreste eventyr 2019, en Røktersamling for settefisk og en Røktersamling for matfisk! Følg med på nettsiden for programslipp og mer informasjon.

Takk til alle deltakere for sterke bidrag til at dette ble en vellykket møteplass. Vi ser frem til neste gang!

Flere bilder

Besøk gjerne vår facebookside for å se flere bilder fra arrangementet: https://www.facebook.com/salmongroup/

SE FLERE NYHETER