Berikende dager på Salmon Group sin Generalforsamling og Årskonferanse

Nettverket i Salmon Group var samlet til den årlige Generalforsamlingen og Årskonferansen på Solstrand 8. og 9.mai og hadde to flotte dager sammen, med høyt faglig utbytte, engasjerte aksjonærer, hyggelig samvær og en god samtale med politikerne.

 

Strålende dager, god stemning og et engasjert nettverk på Salmon Group sin årlige samling på Solstrand i Os, utenfor Bergen.

8.mai

Vel gjennomført Generalforsamling og valg av nye styremedlemmer og ny styreleder; Tom Jarle Bjørkly (Mortenlaks) overtar som ny styreleder etter fungerende styreleder Erik Osland (Osland Havbruk), Vibecke Bondø (Salmonor) rykker opp som nestleder. Veronica Sandnes (Sandnes Fiskeoppdrett) fortsetter som styremedlem sammen med nyvalgt Per Arne Dahle (Aqua Farms Vartdal). Henrik Melingen (Austevoll Melaks) fortsetter som 1.vara, og Ole Morten Troland (Troland Fiskeoppdrett) er nyvalgt 2.vara.

Det var en fullspekket dag med god miks av generalforsamling, spennende faglig program, viktige diskusjoner og et viktig sosialt aspekt. Adm. dir. Anne-Kristine Øen orienterte om arbeidet som er lagt ned siste året, med stor omstilling og mange endringer som støtter nettverkets strategi og gjør nettverket rigget til videre utvikling. Administrasjonen presenterte kort sine fagfelt og fokus fremover, og hvordan vi sammen jobber for å løfte nettverket og være en sterk og tydelig stemme.

Den faglig delen ble avsluttet med Pellegrino Riccardi sitt engasjerende og akkurat passe skrå blikk på business og dilemmaer!

9.mai

Vi tok temperaturen på viktige problemstillinger i næringen på andre dag av Salmon Group sin årskonferanse og løftet diskusjonen til politisk nivå.

En stor takk til våre dyktige, unge utfordrere fra nettverket, Marte Vassbotten og Ole Troland som ga Roy Angelvik (Statssekretær, Nærings & Fiskeridept.) , Amund Drønen Ringdal (Norges Rederiforbund, Dir. Næringspolitikk) og Tom-Christer Nilsen (Høyre, Stortingets Næringskomitè) noe å bryne seg på i debatt om fremtidens næring!

Takk også Manolin for presentasjon av ny og nyttig teknologi som Salmon Group-nettverket har vært med å utvikle.

Styret i Salmon Group

 

SE FLERE NYHETER