Mortenlaks

 

Mortenlaks AS ble grunnlagt i 1993 og har siden den gang utviklet utviklet seg til å bli et respektert selskap. Suksessen til selskapet er rotfestet i dedikasjon til å beskytte sitt farvann, investere i forskning og utvikling, samt levere premiumprodukter til kundene sine.

Kort om selskapet

Mortenlaks er stolte av sin virksomhet og deres oppdrettsanlegg som ligger i de krystallklare fjordene i Vestfjorden, hvor laksen har ideelle vekstforhold. Gjennom kontinuerlig overvåking og strenge helse- og sikkerhetskontroller, sikrer selskapet at laksen som produseres er av høyeste kvalitet. Målet er ikke bare å produsere høykvalitets laks, men også å drive virksomheten på en måte som respekterer og beskytter miljøet. Mortenlaks er spesielt opptatt av bærekraftig produksjon og praksis og bruker avansert teknologi for å minimere sin påvirkning på de naturlige omgivelsene.

Gjennom godt samarbeid med lokalsamfunnet og investering i forskning og utvikling, jobber selskapet for å forbedre både oppdrettsprosessen og kvaliteten på produktene de leverer.

Du kan lese mer om Mortenlaks på deres hjemmeside!

Mortenlaks

8410 Lødingen
tlf 908 44 490
tjb@mortenlaks.no

Kontakt