Holder sammfunnshjulene igang
De samfunnskritiske næringene jobber på – dette inkluderer oppdretterne!
Nasjonale myndigheter har definert matindustrien og sjømatnæringen som samfunnskritiske næringer. Dette følger med et ansvar, jobb og bevissthet, noe oppdretterne tar på alvor med full produksjon, for verden trenger mat, også i krevende tider som COVID-19.
Line Ellingsen daglig leder av Ellingsen Seafood melder om at bedriften fremdeles holder hjulene i gang.
» Vi må bidra til at det produseres mat til mennesker både i og utenfor Norge. Samtidig følger vi de krav og retningslinjer som myndighetene til en hver tid stiller. Vi gjør vårt ytterste for å redusere risiko, samtidig som at vi holder samfunnshjulene i gang «, forteller daglig leder Line Ellingsen til Lofotposten.
Salmon Group er imponert over alle sine aksjonærer som jobber for å finne gode løsninger i den krevende situasjonen vi befinner oss i nå.
Les mer om hvordan andre i Salmon Group nettverket jobber og håndterer dagens situasjon:
Blom fiskeoppdrett: Polakkene kommer seg ikke på jobb – Sekkingstad tenker nytt (+)
Eide Fjordbruk: -Vi lærar oss å jobbe på ein annan måte
Ellingsen Seafood AS: Drifter som normalt, vi må bidra til at det produseres mat til mennesker både i og utenfor Norge (+)
Marø Havbruk: Vil ikkje ha krisepakke – men skal få sleppe å telje lakselus
Steinvik Fiskefarm AS : Åpen dag hos Steinvik fiskefarm avlyses ,
Steinvik gir bort verneutstyr til sentralsykehus (+)
Generelt: Tyske Micheal er glad han ikke jobber i Berlin nå (+)