Young Leadership Summit 2019

YLS inviterer til dagssamling for unge ledertalent i sjømatnæringen under North Atlantic Seafood Forum (NASF) i Bergen.

I forbindelse med North Atlantic Seafood Forum (NAFS) som arrangeres for 14.gang 5.-7.mars 2019, inviterer Young Leadership Summit (YLS) til en egen dag for unge ledertalent i sjømatnæringen.

Young Leadership Summit (YLS) er en nettverksarena for unge profesjonelle ledere som arbeider i sjømatindustrien eller relaterte næringer der behovet for bærekraftig innovasjon blir stadig viktigere for å skape vekst og lykkes i et svært konkurransedyktig miljø. YLS arrangeres av verdens største sjømatnæring konferansen North Atlantic Seafood Forum i samarbeid med Bergen Næringsråd.

Tirsdag 5.mars inviterer YLS unge ledere (under 40) til en dagssamling i og rundt Bergen. På programmet står en utflukt til et akvakulturanlegg, etterfulgt av en faglig del med inspirerende foredrag om sentrale temaer som definerer fremtiden for sjømat og et utfordrende verksted hvor du og din gruppe vil bli presentert før toppledere fra de ledende sjømatforetakene i verden.

Den faglige delen holdes på Radisson Blu Royal Hotel, på Bryggen i Bergen.

Alle deltakere er også velkommen til NASF VIP festmiddag i Håkonshallen om kvelden, samt åpen invitasjon til etterfest på Madam Felle.

Fullt program og påmelding på arrangementets side: https://bergen-chamber.pameldingssystem.no/nasf-2019#/home

SE FLERE ARRANGEMENT