Antikorrupsjonskonferansen 2021

Salmon Group deltar tradisjonen tro på den årlige Antikorrupsjonskonferansen, som denne gang arrangeres for syvende gang også med det internasjonale miljøet for antikorrupsjonsarbeid på plass. Konferansen arrangeres av Økokrim, Transparency International, Selmer og Kvamme Associates.

Salmon Group har i fire år vært medlem av Transparency International Norge og vi har sterkt fokus på og arbeider konkret med utfordringer som inkluderer etikk, gårsoneproblematikk, bestikkelser, åpenhet, transparens, compliance og andre antikorrupsjonsrelaterte probelmestillinger i alt vi gjør. Antikorrupsjon er også et viktig aspekt ved bærekraftsarbeidet og støtter dessuten en generell holdning til akseptabel og etablert forretningspraksis.

Konferansekonseptet som i år blir heldigitalt fokuserer først og fremst på konsekvensene av korrupsjon og hvordan man kan forhindre korrupsjon gjennom nye tiltak som kan redusere korrupsjon.

På konferansen samles myndighetsrepresentanter, utøvere og fageksperter for å diskutere trender og nye forebyggende tiltak på operativt grunnlag med deltakere som arbeider innen korrupsjonsbekjempelse fra både offentlig, privat og sivilsamfunn.

Les mer og påmelding på arrangementets nettside her: https://www.antikorrupsjonskonferansen.no/2021/1086722.

SE FLERE ARRANGEMENT