Storm i et vannglass

Storm i et vannglass nærmer seg og Salmon Group stiller både på scenen og på speed-dating. Save the date!

De blå næringene ønsker å vise unge voksne fra alle byens studiesteder mulighetene som finnes dersom man vil jobbe innen en av næringene som retter seg mot havet. Vi inviterer til motivasjonsforedrag etterfulgt av speed-dating med ansatte fra skipsfart, fiskeri, havbruk, subsea, teknologi og fornybar energi. Det blir også servering av søtt og salt!

Den 28. mars får 100 studenter presentasjoner fra de ulike havnæringene under Storm i et vannglass. Etter foredragene arrangeres én-til-én-samtaler mellom studentene og 50 ressurspersoner fra havnæringene. Det er plasser ledig for interesserte studenter!

Maritime Bergen, GCE Subsea, NCE Maritime CleanTech, Salmon Group og  studentorganisasjonen Springbrettet skal for fjerde gang gjennomføre en cross over-konferanse for bergenske studenter. Der presenterer vi mulighetene som finnes innen de blå næringene.

PROGRAM:

16:30 – 17:00   Registrering og mingling med servering
17:00 – 18:00   Foredrag (TBA)
18:20 – 20:00   På date med næringslivet!

Er du student selv, eller kjenner du noen som studerer i Bergen, så informer dem gjerne om Storm i et vannglass! Følg med for mer informasjon.

For mer informasjon, besøk Maritime Bergen: https://www.maritimebergen.no/event/storm-i-et-vannglass-4/

SE FLERE ARRANGEMENT