Kontakt oss

Salmon Group AS • Org.nr. 986214208 • Bontelabo 2 • 5003 Bergen
Kvalitetens menneskelige ansikt;

Nils Inge Hitland

Daglig leder Nils Inge Hitland begynte i stillingen 1. desember 2010.
Han har lang fartstid i næringen, og kommer fra jobben som salgssjef i EWOS Region Vest.
Mobil: +47 913 07 371 | E-post: nils.inge@salmongroup.no

Johnny Kjæmpenes

Regionalansvarlig Johnny Kjæmpenes er født og oppvokst i Værlandet i Sunnfjord. Utdannet diplomøkonom fra BI, og inneni akvakultur. Som sønn av en tidligere oppdretter, har Johnny fulgt bransjen hele livet, og kjenner alle dens gleder og utfordringer. Han har jobbet med laks internasjonalt, i Vancouver, Canada, og har også erfaringer fra fiskerinæringen. Johnny kom til Salmon Group fra forløperen Norwell Group.
Som værlendinger flest har Johnny en sikker replikk for enhver anledning. Med sin enorme kunnskap og stoiske ro i nær sagt alle situasjoner, er han tryggheten selv å samarbeide med. Johnny har omsorgen for en vakker trebåt, og dette medvirker til at han har valgt å bo på Radøy, et stykke utenfor Bergen. Hver ukedag tar han veien inn til Bergen, eller hvor det enn måtte være, for å hjelpe Salmon Groups aksjonærer med de utfordringer de står overfor.
Mobil: +47 404 02 004 | E-post: johnny@salmongroup.no

Arild Hagenes

IK-ansvarlig Arild Hagenes er født og oppvokst på Osterøy. Høgskolestipendiat i akvakultur, havbruk. Med bakgrunn fra fôrbransjen kjenner Arild nær sagt hver en oppdretter i landet, og kan både faget og bransjen på rett og vrangt. Han kom til Salmon Group i 2009, fra en stilling som fôrkonsulent i EWOS. Med systematikk, kreativitet, kunnskap og overblikk hjelper han våre aksjonærer med å ha orden på produksjon og papirer. Utvikling, implementering og oppfølging av IK-systemer skjer kontinuerlig, og representerer en nøkkelrolle i moderne fiskeoppdrett.
Arild besitter selskapets kompetanse på hest. I tider med mye hestehandel i næringen, er dette et trumfkort. Han er også firmaets sportslige anker, og tar gjerne ansvar for at minstemålet for mosjon blir overholdt, blant annet i rollen som Holmenkollstafett-general. Med sitt flotte vesen og smittende humør, hjelper Arild traust fortvilte oppdrettere gjennom papirhauger og datamengder.
Mobil: +47 917 22 467 | E-post: arild@salmongroup.no

Solveig Willis

Solveig jobbar på Florø kontoret, som SG vidarefører frå Havdyrkerne. Ho har lang erfaring frå havbruksnæringa, og tek seg av oppfylgjing på IK, vaksiner, og andre avtalar. Solveig er aktiv lokalpolitikar, og sit i bystyret i Florø for Arbeidarpartiet. Ho sit og i landsstyret til partiet.
Tlf:  + 47 975 51 701 E-post: solveig@salmongroup.no