Søk i arkivet

Aktuelt

Vinterkle deg med Ullevålseter

PAUSalmon Group sin samarbeidspartner Pål Anders Ullevålseter kan meir enn berre å køyre motorsykkel.

Pål Anders har sin eigen kleskolleksjon, strikkeplagg i flotte mønster. Dette seier han sjølv om kolleksjonen:

Inspirasjon og ide til Ullevålseterkolleksjonen stammer fra oppveksten min og et liv på Ullevålseter i Nordmarka. Barndomsminner fra de mange som kom innom setra med gråsekken på ryggen, nikkers, strikkestrømper og ullgenser sitter sterkt. I de senere år har disse minnene blitt vekket tilbake gjennom de store Kollen-søndagene der 50 kilometeren flere ganger har passert Ullevålseter. Formålet med kolleksjonen er å beholde de gamle tradisjonene i klesveien, og samtidig tilpasse klærne dagens motebilde med inspirasjon fra skog og mark.

Sjå kolleksjonen her, og bestill på nett

 

Les meir om Salmon Group sitt samarbeid med Pål Anders Ullevålseter