Søk i arkivet

Gjer som Erna- kom på Young Fish-konferansen!

Erna SolbergStatsminister Erna Solberg kommer til Young Fish-konferansen 2016, årets viktigste konferanse for unge i sjømatnæringen. Overordnet tema for YoungFish-konferansen 2016 er “Hvordan skal sjømatnæringen bli det nye lokomotivet i norsk økonomi etter oljealderen?“

Konferansen holdes på Scandic Ørnen Hotel i Bergen den 3. februar 2016. På konferansen får en høre viktige stemmer i ulike deler av bransjen og ta del i spennende diskusjoner om framtidas sjømatnæring. I tillegg til statsminister Erna Solberg er også Gustav Witzøe fra SalMar og Sigvald Rist i Lofotprodukter bekreftede innledere. Fullt program offentliggjøres tidlig i november.

Billetter kjøpet på link som følger (www.youngfish.no) og konferansen er for de under 37 år. YoungFish-konferansen 2016 arrangeres i samarbeid med Bergens Tidende og Offshore Media Group.

Tekst: Young Fish