Søk i arkivet

Aktuelt

Fekk 110 søkjarar til ledige jobbar

Alex og Anne Karin.Då Steinvik Fiskefarm i Flora kommune lyste etter folk, fekk dei inn søknad frå 110 personar.

– 25 av søkjarane hadde relevant bakgrunn. Vi har no tilsett 6 nye medarbeidarar; 1 biolog, 2 med fagbrev i oppdrett, 2 med mekanisk bakgrunn, og 1 frå prosessindustri, seier dagleg leiar og eigar Alex Vassbotten.

Steinvik Fiskefarm har base ved bygda Eikefjord i Flora kommune, og driv 7 konsesjonar for laks og aure. Produksjonen føregår i Flora og Askvoll. Alex Vassbotten grunnla og eig selskapet saman med far sin, Inge Helge Vassbotten. I tillegg til matfiskproduksjon, har dei og eigarinteresser i settefiskproduksjon, eksportselskapet Seaborn, dykkarfirma og teknologiutvikling og utstyrsproduksjon for opprett gjennom selskapet Havsterk. Selskapet har og visningssenter for havbruk, der besøkande får lære om næringa.

Steinvik Fiskefarm har eigne nettsider, designa av den lokale verksemda A til Å, les meir om selskapet der

Sjå ledige stillingar på Salmon Group sine rekrutteringssider

Les og:

-Bruk for mykje folk framover

-Eg vil flytte heim att

Tekst: Øyvind Kråkås