Søk i arkivet

Aktuelt

Folk, biler og geiter i løypa

Pål Anders, AfrikaAfrica Race er ferdig, Pål Anders Ullevålseter står som suveren vinner av løpet, men siste etappe som skulle bli en lett sjarmøretappe ble ikke som forventet.

– Siste etappe var helt jævlig, det var folk, biler og geiter i løypa. Jeg kjørte først, mellom noen hus og plutselig kommer det to sevile biler imot meg. Svært ubehagelig sier en lykkelig mann på telefonen fra Dakar.

Pål Anders vant også den siste etappen av Africa Race.

Pål Anders Ulevålseter 4– Det var nordmenn langs løypa, det var helt rått og veldig hyggelig for jeg er jo ikke vant med å se norske flagg her nede. – Opplevelsen er helt fantastisk, akkurat som jeg har drømt om. Det har ikke skjedd noe, alt har gått på skinner hele tiden, det er nesten for godt til å være sant. Det føles veldig bra å vinne, men akkurat nå er jeg litt utladet og jeg gleder meg til å komme hjem til familien.

– Jeg er så utrolig stolt av Pål Anders, det er helt rått det han har prestert, sier kjæresten Mette.
 

Tekst: Mette Solli  Foto: Alain Rossignol