Søk i arkivet

Det hjelper å støtte lokale helter..

Konrad SekkingstadI mars 2012 inngikk Sekkingstad AS en tre årlig sponsor avtale med Team Sannarnes / Takvam. Runar Torsvik Sannarnes (17) og Andreas Takvam (18). Hardt arbeid, målrettet visjon og god support har gitt resultater.

Den ene halvparten av duoen, Andreas Takvam blir nå den første helproffe vollyballspilleren fra Sotra i utlandet. Andreas flytter til Polen i August for å spille for eliteklubben Effector Kielce. Før han takket ja til denne avtalen, hadde han også tilbud fra Tyskland.

– Jeg ble anbefalt til den polske klubben etter å ha spilt EM-kvalifisering med landslaget, og de kom på banen og ga meg et kontraktstilbud som var bedre på alle punkter enn det jeg fikk fra Tyskland. Det er hovedgrunnen, i tillegg til at det sportslige ser veldig bra ut og treneren ser for seg at jeg kan få en del spilletid, sier Takvam til avisa Aftenposten.

Toårskontrakten han har fått inkluderer fri bil, leilighet og dekke av mat og andre utgifter, i tillegg til det Takvam beskriver som «en grei lønn”. Han drar til Polen for å begynne sesongoppkjøringen 1. august. I hans nåværende klubb, Nyborg, uttrykker de stolthet over å eksportere en av sine egne.

– Dette er kjempeartig for alle i Nyborg. En stor fjær i hatten for arbeidet trenerne Ivar Bakken og Scott Olsen har gjort, og for det langsiktige arbeidet som er lagt ned i Volleyball-Bergen, sier Nyborg-leder Eivind A. Pettersen.

Også i Sekkingstad AS er man svært fornøyde med resultatene som sponsingen har vært med på å løfte fram.

Vi i Sekkingstad er stolte på Andreas sine vegne og ønsker han lykke til videre i karrieren, sier markedsdirektør Konrad Sekkingstad.

Tekst fra Sekkingstad/Aftenposten

Les også:Sekkingstad AS blir hovedsponsor til Team Sannarnes/Takvam