Søk i arkivet

Aktuelt

Svein Åge Holstad vart årets setjefisksjef!

Svein åge HolstadNASF konferansen vart i går kveld avlsutta med Aquaculture Awards i regi av Intrafish Media. Det vart delt ut ti prisar i ulike kategoriar til driftsleiarar i norsk oppdrettsnæring. Prisen for beste oppdrettar i ferskvatn gjekk til vår eigen Svein Åge Holstad.

Svein Åge er ein rutinert og kunnskapsrik oppdrettar som til dagleg styrer ståket ved Gjølanger Settefisk AS i Sunnfjord. I tillegg er han styremedlem i Salmon Group.

-Prisen kom som ei stor og positiv overrasking, seier Svein Åge. Men som Sunnfjordingar flest har han ikkje lett for å miste bakkekontakten. Ved sidan av å vere ein aktiv og engasjert oppdrettsmann, er han og ei drivkraft i det lokale vektløftermiljøet, gjennom vektløftergruppa i Dale IL. Salmon Group har hatt gleda av å støtte opp om dette arbeidet for lokal trivsel.

På vegne av alle i nettverket vil vi få gratulere Svein Åge Holstad med ei vel fortent merksemd! Han tilfører nettverket vårt kompetanse og motivasjon!

Tekst: Øyvind Kråkås