Søk i arkivet

Aktuelt

Skaar Norway AS sponsar folkefesten Laksens Dag

Eksportverksemda Skaar Norway AS er i år som i fjor ein av støttespelarane til Laksens Dag! Arrangementet takkar Skaar og Per Inge Tansø for hjelpa, og lar verksemda her presentere seg med tekst frå eigne heimesider:

VELKOMMEN TIL SKAAR GROUP !

– Med erfaring, kompetanse og mot til innovasjon inn i fremtiden.

Allerede i 1915 visste John Skaar sr., grunnlegger av den tradisjonsrike bedriften Skaar & Co, at disse forutsetninger var en viktig faktor for suksess.

I 1949 begynte Jon Skaar jr. – 2. generasjon i familien – med eksport, – og siden den gang har firmaet Skaar’s profesjonelle team arbeidet utifra disse forutsetningene.

Moderne fabrikker, nyeste teknologi og ypperste kontrollsystem er nødvendig for å kunne garantere den beste kvalitet. Skaar International GmbH tilbyr det globale marked et stort og variert produktspekter med mål om å kunne betjene kunder over hele verden.

I tillegg til hovedproduktene som sild, makrell og laks tilbyr vi også Kveite, Sei, Hyse, Torsk, Uer, Pigghå, Brisling og Ål av beste kvalitet.

Leveransene finner sted kun fra land med høy kompetanse og lang tradisjon innenfor fiskeindustri som; Norge, Danmark, Sverige, Irland, Skottland, Færøyene, Canada og USA.

For å tilfredstille våre kunders individuelle ønsker tilbyr Skaar International GmbH et meget bredt produktspekter.

Fersk, frossen, marinert, filetert og porsjonert leveres helt etter kundens ønske.

Skaar Norway AS

Kolkaia 3

N 6900 Floroe

Tel.: + 47 577 577 80 Fax.: + 47 577 577 81

Mail: post@skaar-norway.com

http://www.skaar-norway.com