Søk i arkivet

Aktuelt

Påmeldinga til årets Holmenkollstafett er i gang

I år som dei to føregåande åra, vil Salmon Group stille lag i Holmenkollstafetten. Boka er opna for påmelding.

Årets stafett går laurdag 12. mai, og SG har meldt på eitt lag. Ved stor interesse, vil det bli vurdert å melde på eitt lag til. Debuten i 2010 vart ein pangstart for dette felles tiltaket for trim, tevling og moro. Mange melder at dei trenar gjennom året for å vere budde til Holmenkoll-laurdagen. Samstundes er der alltid plass for nye deltakarar å melde seg på. Tilsette i SG administrasjonen, tilsette hos aksjonærane og familiemedlemmar av desse har vore med på laget til nettverket.

I år som før vil det bli fokusert på samvere og moro framfor resultat under arrangementet. Det vert felles lunsj som opplading, og felles middag om kvelden. Interessert i å delta eller berre å vere med til Oslo? Ta kontakt med Kollen-general Arild Hagenes snarast!

Tekst: Øyvind Kråkås